praská mi krunýř z pálené hlíny
asi jak pukl můj pocit viny
za to, že slova, jak tažní ptáci
stále se do stejných závorek vrací
některé kulaté a jiné s hroty
znovu ten úporný pád do nicoty
znovu ta zbytečná hloupoučká léčka
co zbývá nakonec? Snad už jen .