Konec jedné cesty /
Anotace: Pro M a hlavně pro sebe
Mám pár slov které už potřebuju říct
NAHLAS
Někdy je těžké mluvit k těm kteří neposlouchají
Ležet vedle těch kteří vedle vás neleží
Usínat s těmi kteří usínají někde jinde
Chci říct všechno ale budlozer mě pokaždé zahrne zeminou
A nechá mě nevyřčeného v paprscích svítání
Hlavně to nějak dokopat do konce
Raději bych s tebou mlčel
Už vůbec nic neříkal
Hladil tě pouze očima
Dotýkal se tě myšlenkami
A tak dál...
Dál už to nikdy nešlo
Opustil jsem tě a zůstal sám
Láska byla jen moje iluze
Ale obohatila mě
A změnila
Chtěl jsem být šťastný s tebou
Teď se učím jak být šťastný bez tebe
A nejde to tak jak jsem si představoval
Fakt vůbec
To nejde
A často se dívám z okna
Do protějších oken
A na obzor
Do dálky
Všechno mě s tebou spojuje
Často v noci prosím sám sebe abych už přestal
Abych toho nechal
A probudil se bez toho
Aniž bych na tebe musel myslet
Ale já to už neumím
Já už nechci
Je lepší zemřít s tím že tě miluju
Než bez tebe přežívat
Jsem pod tlakem
Vlastně už nežiju
Je to jen setrvačnost
Přiznávám si to
Poprvé po dlouhé době si to přiznávám
A vzpomínám
Tak rád
Na září
Kdy jsem se po letech zase svobodné nadechl
Kdybych jen věděl
Že to bylo už opravdu naposled
Přečteno 220x
Tipy 15
Poslední tipující: Jan Kacíř, Veru, Frr, Marten, martinaV, maliska, zase já, Fialový metal, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)