Vlčeni
Jen si sáhnout mlsně
Já z chlípného rodu
Vlk zase zavyl z lesa
Chce opět sát tu "vodu"..
Chtíč mu odepřený
V jeho mordě chuťe
"Pojď pode mě "..
Já k vášni smilstvu
zvu tě..
Jazykem se spojí.
Lůno v slané touze
Kdo se temna bojí
Ať nelíbá mě dlouze...
Přečteno 88x
Tipy 16
Poslední tipující: Jan Kacíř, martinaV, Fialový metal, zase já, Psavec, cappuccinogirl, mkinka, enigman
Komentáře (3)
Komentujících (3)