to šedé v našich nyní
jsou starých stínů viny
co v představách se pletou
to modré v našich bude
jsou touhy zmrzlé studem
v čase, kdy růže kvetou
to bílé v našem bylo
jsou sny, tvořené silou
co všechno zpátky vrací
to černé uvnitř hlavy
jsou jen odlesky slávy
když hoří listy zvací