tenis

tenis

rotace míčku nad antukou

je dána úhlem úderu 

a taky silou, kterou rukou

věnuješ svému záměru 

 

stejně tak pohyb tvojí Země

řídí se tím, jak cítíš zem

někdy se pootočí jemně

a jindy Fííí a čert to vem!

 

každý si píše vlastní noty

a podle nich si řídí svět

sotva se někdo zeptá co ty

když konec je tu právě teď

 

 

tak pevně ruce sevři v pěsti

osud je cesta klikatá

někdy máš prostě fůru štěstí

když hubou padneš do bláta

Autor zase já, 13.06.2024
Přečteno 90x
Tipy 27
Poslední tipující: janewe, Frr, Marten, Dejvis, Anfádis, enigman, martinaV, Fialový metal, Psavec, Fractura cordis aperta, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

to znám...

13.06.2024 13:29:36 | enigman

líbí

:D

13.06.2024 13:54:27 | zase já

líbí

Pravdivě napsané...

13.06.2024 11:34:53 | Marťas9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí