jedu si pro tebe k tobě ale
nepředám ti květinu
neřeknu ti vřelý slovo ale
usměju se jako
by se nám oběma zdálo
že si jdeme pro květinu
kterou já utrhnu
a ty dostaneš
a že řeknu vřelý slovo
a ty ho uslyšíš
pak překročím tvůj práh
a budeme si v posteli vyprávět
co se nám oběma zdálo