za horou vysokou
za skálou
za řekou hlubokou
nestálou
za lesem tajemným
děsivým
tiše si sám v sobě
šedivím
za mraky bílými
nad hlavou
za slovy skleslými
únavou
za nocí průzračnou
jako led
sám sobě řekl jsem
naposled
no jo no... https://www.youtube.com/watch?v=njrKDK6I83Q
14.06.2024 16:58:18 | enigman
...snad to časem odvoláš-to by bylo vhodné-i Tvé budoucí časomíře prospěšné!!!!***ST*
14.06.2024 16:37:35 | Frr
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?