Čas nedočkavě ruku vztáhl
a chladem překrývá Tvůj zrak.
I když jsi po životě prahl;
Tvá duše vzlétla, jako pták.
Čas plyne si bez ohlédnutí,
zůstanou pouhé vzpomínky,
tichá píseň, křídel rozepnutí,
...mohyla s bílými kamínky.
Upřímnou soustrast, pane!
Pěknou básní jsi se rozloučil...
15.06.2024 10:37:48 | Žluťák