Únava
Po noční a s deštěm v zádech
na aktivity nemám zájem.
Vyždímaná, jak prádlo z pračky
sedím koukám na ty sračky.
Kdy, už tohle všechno zmizí
slunce výjde, déšť bude cizí.
Otevřou se naše oči
svět se zase bude točit.
Kdy?
Tady už je vše v pořádku. V noci se semnou točil svět a teď začíná svítit;-)
16.06.2024 09:22:00 | Žluťák