prstem si v nose
hledala co se
ztratilo kdesi
v čase
podlehlá snění
že se svět mění
když zalomí se
v pase
jenomže víte
když jen tak sníte
život vám uteče
kamsi
po vzoru dámy
neřeším fámy
do nosu raději
dám si
Tak teda jo, přemluvili jste mě, jdu si nalejt.
16.06.2024 10:20:26 | Matahaja
...ale pro jistotu pořádně!! ST*
16.06.2024 10:11:22 | Frr
:D Jo.
16.06.2024 09:38:28 | Anfádis
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?