Radosti - Starosti

Radosti - Starosti

Anotace: -


Radosti - Starosti

Prečo sa mám vždy znať,
prečo život nás bije!
Pokiaľ starý pán Boh žije,
nemáme sa čo obávať!?

Dobre vie, čo človek nemá,
či zármutok, či radosť;
každý, každučičký deň má
s nami trápenia dosť.

Nadovšetko všemocný
najvzácnejšie zdravie má byť,
čo je zdravie, to nemocný,
to len ten vie oceniť.

A tak tvoje žitie,
nepozná starosť, žiaľ
večné je tvoje bitie
neprikryjú ťa hŕbou skál.

Štyri steny nemusí mať chrám
mám z toho guláš
berieš radosti nám
ktoré s láskou ponúkaš.

Autor IronDodo, 16.06.2024
Přečteno 91x
Tipy 16
Poslední tipující: Bufik, RadekČ, jort1, zase já, Kan, Marťas9, cappuccinogirl, Ophelia81, Psavec, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Oslovilo.

16.06.2024 11:48:00 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel