Nebraňme smutku kvést,
nebraňme slzám téci.
Nemějme strach o pověst;
kdo chtěl by žít v kleci ?
Vše, co život nám dává,
přijměme s odříkáním.
Co na to říct, než " sláva
živote, já se ti klaním. "
Býval jsem kdysi bouřlivák,
výtržník a taky rváč.
Dnes dávno mi ujel vlak;
mám za ním běžet, nač ?
Tyhle vlaky už nedohoníme
a při pokusu
se jenom strapníme.:))
16.06.2024 16:19:43 | Jiří I.Zahradník