Dnes užila si legraci

Dnes užila si legraci

Anotace: *~~*~~*~~*(:-)

.....................

*~~*~~*~~*
Vidíte tu slepici?
Dnes užila si legraci
když honili ji po dvorku
bílí králíci…
Na ně chvíli čekala
jenom tak si kdákala
pak se tomu jednomu
do kurníku schovala.

Ten druhý tam panáčkuje
ocáskem si pokyvuje
teď zahlédl pampelišku
už ji okusuje…
Slepice nám v kukani
snese vejce k snídani
my ji za to nasypeme
trochu zobání…

A ti bílí králíci
na kropenatou slepici
už pradávno zapomněli.
No jo,ti bílí ušáci…
Oni ji snad honili?
A proč by to dělali?
Proč?
Pro slepičí kvoč...

~~~~~~~~~

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Autor Květka Š., 16.06.2024
Přečteno 34x
Tipy 11
Poslední tipující: Marťas9, Chane, Tomcat, Marcone, Žluťák, mkinka, Pacik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí