Je ti smutno
Když brány ticha
Jsou rozevřeny
Dokořán
A slova stojí
Osamělé opodál
Chybí Ti
Trocha lásky
Pro zpestření
Všedního toku
Pomalých dní
Víš, že vše
Má svůj čas
A že víno zraje
Do plné chuti
Svým vlastním tempem
Nic nejde uspěchat
Ani urychlit
Když hodiny
Odbíjí stále
Svým rytmem
Podle pravidel
Skrze sny maluješ
Lepší zítřky
Po stěnách noci
A ráno
Probouzíš se s nadějí
Chtěla bys…
Když už vlastně nevíš
Co přesně
A tak raději
Nic neříkáš
Přesto ale víš
Že paleta barev
Života je pestrá
A za tmou bouřky
Je skrytá
Tvoje duha