Dřevěný ploteček

Dřevěný ploteček

Dřevěný ploteček

Dřevěný ploteček
ve skromnosti stavěný
volá o pomoc
časem vysílený.

Jen lehkou blůzičku
přehoďte přes mne
strácím své vrstvičky
dost mně to zebe.

Jen lehký přehoz,
než zvolím šaty,
budu si jich vážit
slunci domluvím taky.

Autor Marťas9, 17.06.2024
Přečteno 46x
Tipy 10
Poslední tipující: martinaV, Psavec, Anfádis, jort1, Tomcat, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Domlouvat slunci to je pěkný závěr.

17.06.2024 06:42:23 | mkinka

líbí

Díky Jituš, to byl takový nápad. Krásný den pa

17.06.2024 08:20:45 | Marťas9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel