někdy se mi prsty ztratí
propletou se, pak se vrátí
cestou zpátky v křivce boků
rychlé zkratky dlouhých kroků
Ja bych s dovolením taky trochu pŕispěla:
Z hlavy dolů
Až po palce u nohou
Přes třísla frčí
Výboje křečí
A něco tu trčí
:))
17.06.2024 17:19:32 | Anfádis
Popletené propletené
-
byly jsme tam? snad ještě ne!
Prsty jdou tou cestou znova
jenom tiše, beze slova,
dotek hledá kudy kam...
V křivce boků zkratku znám...
ale kdo ví
kam s/vede:-)
Krásná mini, neodolala jsem jí:-)
17.06.2024 14:13:59 | cappuccinogirl
tam mezi třísly
o sebe křísly
představy
hučí a tlačí
do výšek ptačích
do hlavy... ;)
17.06.2024 15:11:41 | zase já
Ou...level č.2???
Ve výškách ptačích
je to na hráčích
jakou hru zvolí
zda hlavní roli
prstům ponechají
a nebo na okraji
tříselných sfér
ústa teď řeknou svý
dávej a ber:-)
Mari, vím, že je to nedokonalý, ale s tebou držet krok je těžký:-)))
17.06.2024 15:41:31 | cappuccinogirl