Ráno vstávam
plachta vlhká
nie je to pot
rozkoše,
ale nočnej mory
vždy s rozbreskom
odletí oblokom
štipni ma do líca
nech pocítim
závan reality
na nahej pokožke
neviem byť bez teba
je to obeta
krv sa vo mne búri
ako storočná voda
na jar v Dunaji
život je ako sínusoida
raz si hore
a potom už len
dole
dole
dole.
...ale to dole by bylo děsně nespravedlivý...proto se na to svý "nahoře" furt snažíš nějak vyškrábat...
17.06.2024 15:15:56 | cappuccinogirl