Seděla s hlavou zakloněnou
a pozorovala tmavé trámy na bílém stropě
jako šachovnice pomyslela si
a vymazala další číslo z mobilu
Figurky propadávají skrze prsty
a pěšák nerozumí tahům krále
v odměřeném čase
každému souzeno čím vzdá se
Pěšák možná i rozumí, ale s tahama krále nemůže nic dělat...
Závěr má obr sílu, skvělý dílo:-)*
17.06.2024 15:19:18 | cappuccinogirl