Svět v bílých šatech

Svět v bílých šatech

Letní den, je krásně a
já potkal tě zase,
na houpačce na terase,
s čtyrlistek za uchem.
Pohled na nebe,
uhranul mě - zdá se.
Potěšíš mě smíchem.
v bílých šatech, co nedostanu z hlavy.

Tak objednám si,
smích z tvých rtů,
jeden polibek
a čtyřlístek k tomu.
Směle řeknu:
Vrátím dvojnásobek.
Za milión pohledů,
Na tebe...
v bílých šatech, co nedostanu z hlavy.
Autor CyberDragon, 18.06.2024
Přečteno 47x
Tipy 5
Poslední tipující: cappuccinogirl, Tomcat, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Parádní objednávka:-)*

18.06.2024 12:37:34 | cappuccinogirl

líbí

Prosil bych si 2 porce minimálně :)

18.06.2024 14:35:28 | CyberDragon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí