Anotace: …. A v srdci …. ............... ....................... ............../ …na můj koment …. pokračovámí od Mirka - callowsick ... / dík Mirku ...!!
Nak jste na na me zapomel..!.... moc rada bych idela nejake vase komentare, jestli je to mozne;)...dekuji:)
K. EliS
08.04.2007 14:46:00 | embryo v hlave
Dvě hlavy ví víc, než jedna;)... 100% pro oba...
skvělá báseň.....někdy se spolupráce vyplatí..;) u Vás se povedlo....:)
07.04.2007 16:56:00 | embryo v hlave