Anotace: 18.6.1942 - Zradou Karla Čurdy byl odhalen úkryt parašutistů, kteří provedli atentát na Heydricha, všech sedm parašutistů zahynulo.
Těch sedm duší dole
bez hlesu jako led
zlá zrada všude kolem
a utopený svět
v té kryptě sedm duší
se chystá uletět
Čurdové, slepí, hluší
dál budou svinit svět