Chtěl bych pohladit tvé vlasy
a na tváře dvakrát tě políbit.
Chtěl bych ramena tvá obejmout,
a život s tebou žít.
Jsou to má neodbytná přání,
v tvých očích vidím otazníky.
Povždy se těším na shledání
s tebou- vážně, žádné cukrblíky.
Život nám chystá mnohá překvapení,
a hlavu si z toho těžkou nedělá.
Morous, nebo plačka to neocení,
tak usměj se a buď veselá.
Tohle mudrování...si ukládám. Úsměv tobě, Kane. Snad tě taky pohladí.
18.06.2024 17:48:54 | cappuccinogirl