Parkoviště...
Anotace: Tanec andílka...
Vraceje se cestou domů, když jsem kluzký taneční parket
uviděl,
zamotaly se mi nožičky a já skoro spadl na p,del.
Vzpomínám na její skvostné andělské virtuozní taneční
kreace,
Rád jsem byl, že si mohu zdřímnout a ráno nemusím jít
do práce...
Přečteno 363x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bean, B.a.r.b.a.r
Komentáře (3)
Komentujících (3)