Přichází
smíření
mezi čtyřmi stěnami
Okénka světélek
prohryzávají
snění
Uzamčeno vše
co nedá se
změnit
I myšlenky
V hlavě
utichly
Dobře že tak, Bufi...
Pěkná!
19.06.2024 20:51:42 | Žluťák
Tropická noc
Po oblázkové zátoce
Světlušky poletují
Nad sny
Které zrají
Rychleji
Než měsíční jahody ...
Zobej chviličku s pocitem smíření
Jen se usměj
Než rty se zbarví
Chutí lesních plodů.
***
Ať se Ti daří a měj se hezky;-)))
19.06.2024 01:55:12 | Fialový metal
Návraty jsou těžké
Tak proč zas stojím
Před vraty
Nejde s nimi pohnout
Kloužu do nicoty
Kéž by nad slanou řekou
úsměv zvítězil
19.06.2024 01:59:07 | Bufik
Návrat je těžší
Než odcházení ...
Návrat má jiskry živoucí
Jiskry žhnoucí ...
A za pokus stojí
Světlušky pohladit na dlani...
Když v červnu se rojí
(Rodí jako sny.)
19.06.2024 02:12:22 | Fialový metal