blues o smrti

blues o smrti

 

Smrti

 

krvavý louže vlčích máků 

v nich modrý chrpy průstřelů 

smrt si zas dává do zobáku 

přemejšlí o svým účelu 

 

co se tu stalo nikdo neví 

jen tiše zlátne obilí 

možná až začnou žalozpěvy 

za všechny, kteří přežili 

 

klobouk bych ždímal, v puse písek

tak už to prostě chodívá 

někdy je těžké nechytit se

a umřít pěkně zaživa 

Autor zase já, 19.06.2024
Přečteno 98x
Tipy 29
Poslední tipující: Marťas9, Marten, enigman, Emani, Anfádis, Fractura cordis aperta, Fialový metal, Kan, Ondra, cappuccinogirl, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Nejhorší trest pro ty, co věří,
když jsou sežráni zaživa,
nedostanou tu šanci zemřít
a vrátit se zas ženě do klína...

No... já vím:-)

19.06.2024 21:14:14 | Žluťák

líbí

:))

19.06.2024 21:23:18 | zase já

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel