$u1c1de

$u1c1de

Tak pojď se mnou tou cestou zlou, zanesenou,

kterousi každý musí projít, než všechna světla zhasnou.



Ty vzpomínky, když jako dítě tě někdo mučí, 

na posr*né základní škole se tohle ti zmrd* učí.

 

Sotva dospěješ, výšku dokončíš

a k tomu celé noci probrečíš.

 

V práci ti každý s*re na hlavu,

pochvalu nečekej, zařaď se do davu.

 

Bývala jsem silná a statečná,

fyzické neléčitelné bolesti mě změnili na zničená.

 

Chci dál pokračovat? Já nevím

mám strach si nějak ublížit,

a tím rodinu ponížit.

 

Život není hezký, musíš tu krásu hledat,

a když něco najdeš můžeš to ostatním předat.

 

Něco mě mučí, něco mě ničí, kudlu v břiše cítím,

lásku a zdraví, radost už dlouho míjím.

Zůstaň ještě na de mnou,

já spustím slzy a utřeš mi je po de mnou.

 

Kde je ta spravedlnost? Kde jsou ty mlýny?

Dočkáš se až na tvé tělo, budou házet kusy hlíny.

Autor malefic, 19.06.2024
Přečteno 65x
Tipy 8
Poslední tipující: Frr, Marťas9, Špáďa, Lighter, Psavec, Fialový metal, zase já
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí