Prchavý okamžik štěstí,
jako tichý přelet vážky.
Dva milenci na náměstí;
rozchody a srážky.
Žhavé rozhovory z lásky,
vyznání a odmítnutí.
Film dělený na obrázky;
touha po obejmutí.
Přemíra nejistých citů,
smutek a falešný smích.
Přesto jsem rád, že jsi tu;
jako let vážek blýskavých.