tak si tak říkám
co ty cvoku
děláš, že zase
už jsi v bloku
tentokrát ne
z nějaké chyby
pitchus to kliknul
prý to slíbil
nevadí
pod ty jeho kecy
stejně bych nepsal
je to přeci
pod úroveň
i větších volů
no co teď s tím
snad palec dolů?
naopak
palce hore, oba
když už je tak
debilní doba
že mindráky si léčí
bloky
chudinka
malej
už má roky
...
Připomněl jsi mě, když mě blokla dcera. A roky se to nesrovnalo. A už nevěřím že by tomu bylo jinak.
19.06.2024 12:37:34 | mkinka