35 ran nožem do srdce
Ležím na podlaze a počítám mouchy na stropě
Zatímco ty se díváš oknem na ulici
A šeptáš něco o kamení
Vryju naše jména do stromu
Kde jsme se ještě nepotkali
Chceš?
Spěje to do hladkého přistání
A šťastného konce?
Nebo jsme už dávno po smrti
A setrvačností vzhlížíme dál před sebe?
Lízal bych ti vlasy
Kdybys jen chtěla
Hladil tvé vlny
Ale já
Prostě nemám být loď na tvém moři
Proč
Prostě se ptám
Až moc
A už mi to nejde
Na fotbalovém hřišti plném mladých lidí
Jsi sama obklopena tolika
Musím se na to jen dívat
Jak mi pozvolna
S úsměvem na rtech
Utíkáš
///
Přečteno 108x
Tipy 25
Poslední tipující: Jan Kacíř, Veru, jort1, maliska, Sonador, Marten, zase já, Tomcat, cappuccinogirl, enigman, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)