Jedna taková malá pocta Nohavicovi

Jedna taková malá pocta Nohavicovi

Bylo mi 16 možná víc

když v hospodě v Nivnici

pili jsme pivo poprvé

na koncertě Nohavici

 

Divně se hýbal

tancoval

divně se smál

a povídal

 

ale když láskám z heřmánku

počechral vlasy na spánku

srdce bušilo

a duněl tep

 

A blízko byl mi jeho zpěv

i když jsem neznala darmoděje

jeho slova o naději i bez naděje

vířila kolem našich těl

 

už tehdy

kdo slyšel, každý záviděl

Autor Rainy, 19.06.2024
Přečteno 39x
Tipy 13
Poslední tipující: Marťas9, Psavec, Žluťák, mkinka, zase já, enigman, Tomcat, cappuccinogirl, Emani
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nebo si to užíval...

19.06.2024 20:05:09 | enigman

když jeho písně zazpíval :)

19.06.2024 20:38:48 | Rainy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí