je jenom jeden svět
kde dýcháš
a jedna noc
kde nevidíš
ačkoli o těch jiných
slýcháš
a druhým je tak trochu
závidíš...
je jenom jedna rána
která bolí
když zradí tě
i vlastní stín
a jedny dlaně
prosí o cokoli
co skryje smutek
duše rozvalin...
Smutek utek
Když přišla zrána
Jedna dobrá zpráva
Že je život fajn
A ty nemáš o splínu
Ani šajn
...
Vím, zlehčuju to... ve snaze vyloudit na tobě úsměv
;)*
20.06.2024 07:04:21 | Anfádis
Smutně krásná-hluboká.., objímám Tě a tím skrývám (pohlcuji) Tvůj smutek duše rozvalin...
:)*
20.06.2024 00:18:12 | Ondra