Když šumí bříza
a o hladinu větvě čechrají
vodník s polednicí zpívá
a bílé košile odplouvají
na chvíli můžeš být básníkem
když opakuješ známá slova s panem Erbenem
a skrze jednu malou kytku pověstí
můžeš být tak blízko kráse i bolesti
to už tak bývá...
20.06.2024 12:08:49 | enigman
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?