Anotace: ...
Jsem slovo v prostorách světa
tečka je můj bratr,a sestra věta
Otazník se pořad hledá?
Vykřik obelstít se nedá!
jsou to jenom vykřiky
Výkřiky co plynou jako řeky
nikdy se nevrací
jen se ztrácí...
Jen se...
j
Nápadité.
20.06.2024 15:30:51 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?