hmota zabstraktnie
myseľ utečie
Vesmír brnká na struny strapatých kučier
Do vlasov sa vplietajú prázdne ulice
domy a zvedavé mačky zízajú oknami
Vrany sa tvária, že uprostred noci spia
ale tretími okami sliedia
rozpaľujú spotené telá dobiela
Rada vidím slnko vychádzať
keď zatváram viečka
po tele behajú biele králiky
Mám rada keď hipíci tancujú
hmota zabstraktnie
telá sa polámu na roztrúsené tóny
Mám rada keď hipíci tancujú zas a znova