Já okrášlena
já okrášlena
uzamčena v síťování slunce
bez příkras svá
a Tvá na dotek
nadešlá vzpomínka
v počátku tepla plamene
krůček po krůčku tvořím prstence duhy
skryta pak v náhlu
pod lískovím ořechů
v očích srnce písknutí
já okrášlena potěchou
bez příkras svá
a Tvá v polibku
v antickém krasopsaní
já každým písmenem
pro Tebe celým slovem
Přečteno 92x
Tipy 20
Poslední tipující: Marťas9, IronDodo, Ophelia81, jort1, Pampalini, Chane, Bufik, Sonador, Emani, Psavec, ...
Komentáře (5)
Komentujících (3)