Anotace: ...
Rukojmí
v koloběhu
veškerého dění
Svět
barev postrádá
s mlhou - se mění
-
Rozjasnění
Z mlžného oparu slunce vstává ;-)
21.06.2024 07:03:16 | Tomcat
Pěkné
21.06.2024 05:06:49 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?