když hladíš jizvu po těch letech
a necítíš, než rozpaky
jaké to bylo po náletech
čekat na další zázraky
když vidíš, jak je stejně křivá
a zelená se po jedu
slyšíš, jak zlo své písně zpívá
bez sebemenších ohledů
pak modli se a děkuj Bohu
že s přežil hadí uštknutí
a i když s přitom ztratil nohu
je to jen malé škrábnutí