Chci naučit se číst

Chci naučit se číst

Anotace: tebe, tvé tělo.

Chci naučit se číst

tvůj inventářní list.

Tvé myšlenky, tvé skryté touhy

vždyť život není příliš dlouhý.

 

Už času mnoho věru nemám

když pohled svůj pak k nebi zvedám

a prosím Boha o záchranu.

 

Když napouštíš si večer vanu

a v bublinkách se koupeš

já myslím na tvé krásné tělo, snad není to má loupež.

 

Pak chtěl bych býti s tebou celou noc

zas prosím znovu o pomoc.

Pro štěstí vratké jak úzká lávka nad řekou

a než proudy slz z tvých očí na vždy dotekou

já pozvu tě večer na letní setkání.

 

Když slunce se k západu svému naklání

pod oblohu noční s hvězdami nad námi

nad našimi poblázněnými hlavami

pak létavice krásná zcela jasná proletí.

 

Já zeptám se tě mile lásko co je ti?

Proč slzy ti kanou dojetím.

 

Ty řekneš jen 

díky za vše.

 

A na vždy budu ve tvém objetí...

Autor Paulín, 21.06.2024
Přečteno 79x
Tipy 15
Poslední tipující: Kan, jort1, Marťas9, Emani, Bufik, mkinka, cappuccinogirl, Sonador, Aida, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Moc hezke, diky!

21.06.2024 23:24:31 | Aida

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí