Měsíc jak kolo sýra
putuje bouřlivým nebem
a na zemi jen prach a bláto
už došla víra...došla víra
slovo Miláčku jen zebe
co zkusit třeba Zlato?
nebo mlčet ještě chvíli
když ne hodinu
nebo do konce života
nakonec
zbývá jenom přání
a
samota