mořím dej mlhu snů
a plachty nadějí
šarlatem nebe plane
noc vzdychá beze snů
miluji raději
tvé dlaně ulíbané
tisíckrát vyřčená
kůžička mezi slovy
kde jemně bzučí chuť
jazykem dotčená
sama na sebe poví
postav se a můj buď...
Šmarjá...pusu jsem si musela dlaní zacpat:-)))
Jsi neuvěřitelnej...nebo k neuvěření...ale-snovej:-)*
23.06.2024 00:31:21 | cappuccinogirl