Krásné chvění večerní
následkem hudebního cítění
projasnilo okolí
byla to
Malá noční hudba
Tóny v sobě cítila
všechen stud odhodila
duše má
hrála totiž
Malá noční hudba
Tělo se vlnit začalo
a nikdy už nepřestalo
nechtělo
neb stále hraje
Malá noční
...
..
.
Pro
štěstí
úsměv
pohodu