POSLOUPNOST

POSLOUPNOST

Anotace: Kdybys tak byla jedinná

První cígo na probuzení
Druhé cígo ke kávě
Nemám žádné omezení
V rýmovačce do básně
Do třetice všechno dobré
Plíce s kašlem laškují
Prokouřil bych všechny drobné
S nikotínem flirtuji
Čtvrté cígo jako čtvero ročních
období
Do schodů už pokulhávám
Vyjdu já je, kdo to ví
Páté cígo jako prstů na ruce
Pohraju si se štěstěnou
Šestka padla na kostce
Sedmé cígo jako kule v Sarajevu
Zakuckám se už při běhu
Osmé jako nekonečno
Deváté jak Beethovena symfonie
Plíce už jsou jako děcko
Jsou špinavé jako svině
Desáté jak desítková soustava
Pobolívá mě furt teď hlava
Jedenácté jak
Klabzubova jedenáctka
Co jsem to já co za fracka
Dvanáctá hodina odbije
Smrtka se ze mě poblije.
Autor BArBArKO, 23.06.2024
Přečteno 71x
Tipy 6
Poslední tipující: cappuccinogirl, Exnerka, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Tak zapal těch dvanáct jí...a ne sobě...a pěkně najednou do huby...a ty si dej žvejku a padej pryč...nemusíš bejt u toho, až se ona pobleje i ze sebe:-)))

23.06.2024 20:42:12 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel