Pondělí v roli ptáků
Vzpomínám na Tvůj vztah k ptákům.
Smáli jsme se
ve vůni květů
a já třpytila
uvnitř každičkou Tvou větu.
Lásko z klarinetu.
Jsem blízko vinné révy
a klokotám jiskru
a takt pravé jikry.
Miluji Tě
jako to štěbetání,
co mě budí místo Tebe.
Ach, srdce i nebe.
Zazpíváš mi?
S Tebou nic nezebe
a padáme ránem do jetele.
Hladíš a dýcháš
se mnou něžně.
Zopakujeme si to ráno?
Zpívám.
Dnes máš otevřeno.
Přečteno 103x
Tipy 32
Poslední tipující: Misha, Jan Kacíř, IronDodo, jort1, Bufik, Paulín, Marťas9, mravenec, enigman, Fialový metal, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)