Tušení
Tušení stínu, jak na obloze černý mrak;
soukromé Lipany, kde Prokop Holý hrozí mi holí,
když koutek vyhrazený šklebí se prázdnotou…
Tam kdesi, kde Slunce se rodí, můžeš i oslepnout,
ale v modravém nebi bude asi líp…(?)
Skladači veršíků bláhový(ch);
o něco níž,
bude tvé místo,
… víš…?