Dárek pro babičku
Anotace: Složeno 18.10. 2003,tzn. bylo mi asi 9 let. Připojila jsem to k dárku, který jsem dávala babičce k narozeninám.
Malé kešu oříšky
dneska já ti dávám.
Doufám, že je máš,
aspoň trochu ráda.
A když ti zrovna teď,
není do nich hej,
vůbec mi to nevadí
klidně mi je dej!
Komentáře (1)
Komentujících (1)