Je cesta skutečně cíl ?

Je cesta skutečně cíl ?

Anotace: Věčný koloběh - hned tento ....a hned druhý břeh.

Řekněte tomu průvodčímu,
že lístek jsem už platila.
Pokud chce to, co nepatří mu,
tím končí všecka idyla.

Přecpaný vagon, blbá trasa.
A cíl ? Ten za řeč nestojí.
Jestli chceš znát, co víc mne drásá,
tak ti odpovím: " Obojí !"

Vagon je narván pasažéry
s velmi neskladnou bagáží.
Prospět mi může sotva který,
spíše mi všichni překáží.

Občas jsem mylně usoudila,
že některého ráda mám.
Ta mapa má však místa bílá,
láska je trapný hlavolam.

A tak se mačkám v úzkém rohu,
zas prostor pro mne nebude.
Hájit své místo stěží mohu,
proč jsi tak drsný, osude ?

Po kolikáté tuhle trasu
musím si znovu vytrpět ?
I když se zdráhám, z brány času
na trasu mne vždy vyšlou zpět.
Autor Bordža, 24.06.2024
Přečteno 60x
Tipy 13
Poslední tipující: jort1, MatyhoZmaty, Bufik, martinaV, Marten, cappuccinogirl, Chane, Exnerka, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí