Zabit
Když jsem se poprvé uviděl
Jak s tebou jednám
Mluvím
A vypadám
Chtěl jsem se zabít
Ale pak jsem si řekl
Všichni kdo se vzepřou svému osudu
Budou potrestáni
Zabíjím ji v sobě dnes a denně
Tu zlou ošklivou hloupou
Bezvýznamnou
..už jen dva pokusy zbývají
Pak se mnou zůstaneš až do smrti
Přečteno 110x
Tipy 13
Poslední tipující: tall&curly, jort1, Bufik, Anfádis, enigman, Tomcat, Fialový metal, mkinka, cappuccinogirl
Komentáře (4)
Komentujících (3)