Snová

Snová

Fialový nádech dne,

v ohništi plamen modrý tančí 

Povídej 

Nad hlavou mraky žluté tančí. 

 

Vinou se tiše slova

pnou se jak pnoucí se keř

V plameni modrém se zračí 

Ať pravda a nebo lež 

 

Na stromech hnědošedé listy

Zelené kmeny, ovoce "kamenné"

Krystaly či lístky kovů

Plody ty jsou zdobené. 

 

Zakletá slova

Krystaly noci i moci 

Zkamenělý den

Autor Protos1182, 25.06.2024
Přečteno 42x
Tipy 8
Poslední tipující: cappuccinogirl, mkinka, Bufik, MatyhoZmaty, Frr, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí