OHEŇ

OHEŇ

snad je to snadné
jen tak hledět do ohně
a přiznat si teplo jeho jasu
kouřím
tahám nikotin - jsem stroj
kdo prohrává v boji s časem
ten kdo lže popelu
že nikdy za nic nestál
že nikdy nebyl stromem
že nikdy nebyl kládou na saních
či starým stolem, rozvrzanou skříní
kouřím
tahám nikotin - jsem stroj
a snažím se být spravedlivý
a také slušný k tomu popelu v ohništi
Autor Pampalini, 25.06.2024
Přečteno 55x
Tipy 12
Poslední tipující: RadekČ, cappuccinogirl, jort1, mkinka, J's .., Anfádis, Emani
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel