Anotace: Malinko mě inpiroval Kan svoji nedavnou básní... Básník města. Díky ...
Oči básníka
Hle, vidíš to co já...
Máš mozek ve svých oči...
Ta krása kolem mne
se neskutečně točí...
Oči píši zápisky
monentu zde zhlédlých
srdce přidá tu tečku
při vzpomínkách věrných.
Dýchají pak životem
prožitých a vzácným
posílají pozdravy
k nebesům všem známým.
Kan je skvělej "inspirátor", taky u něj občas zachytím nitku a rozmotám svý báseňkový klubíčko:-)
Moc pěkná, Marťásku:-)*
25.06.2024 13:07:59 | cappuccinogirl